Basisschool De Brug is trotse winnaar van het tafeltennis scholentoernooi Akersloot.

Groepen 7 en 8 van De Brug en de Rembrandtschool streden in onderlinge wedstrijden onder begeleiding van de leden van TTV Meertreffers. Teams als De 3 biggetjes, Ping pong pats, Slingerapen en Kwik kwek kwak kwok hadden zich aangemeld. Vrijdagmiddag was er een training en leerden de kinderen de basistechniek en spelregels, want dit was iets anders dan rond de tafel. De forehand, backhand en het serveren had iedereen onder de knie en zaterdag barstte de strijd los.

Er was zeker talent aanwezig en er werden spannende rally’s gespeeld. Sommige probeerde een compromis te sluiten met hun tegenstander door af te spreken ‘niet zo hard te slaan’, maar het ging natuurlijk om de winst. We prijzen de onderlinge sportiviteit en het aanmoedigen van andere spelers. De Brug won de wisselbeker en had met Mick Schoon en Sil Kager twee sterspeler in huis die al hun wedstrijden wonnen.

Na afloop kregen alle spelers een tafeltennisbatje-sleutelhanger als aandenken. Het was een super leuke, sportieve en gezellige middag waar TTV Meertreffers alle kinderen en hun supporters voor bedankt. Een speciale dank aan Van der Valk hotel Akersloot voor de sponsoring van dit toernooi.

De Brug wint tafeltennis scholentoernooi Akersloot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *