Kom je ook tafeltennissen?

Heb je op de camping pingpong gespeeld en vond je dit leuk? Of mee gedaan met het scholentoernooi en wil je meer tafeltennissen? Kom dan bij ons kijken en meespelen op dinsdagavond in de gymzaal van de Rembrandtschool.

Vanaf dinsdag 12 september van 19:00 tot 20:00 geven wij les aan kinderen van 9 t/m 16 jaar.

Ben je ouder van 16 jaar en wil je ook tafeltennissen? Dinsdag van 20:00 tot 21:00 uur trainen en spelen wij met dames en heren tussen de 17 en 70 jaar oud. Kom 12 september kijken en meespelen. Voor wie wil, sluiten we gezellig af met een onderlinge wedstrijd en een drankje.

Ben je 9 jaar of ouder en enthousiast? Dan zien we je dinsdag 12 september!

Er zijn batjes voorradig in de zaal.

Kom jij ook bij ons tafeltennissen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *